KEUZE MENU

DRIEGANGEN MENU€ 35,00
Alles door onze chef en zijn keukenteam vers bereid, passend bij de tijd van het jaar. Maak uw keuze uit onderstaande gerechten. Heeft u een speciaal dieet of een allergie, laat het ons gerust weten.
Bekijk hier de kaart van Cé
of reserveer via www.ce-denbosch.nl

 

VOORGERECHTEN
Cocktail van Hollandse garnalen, kwartelei, avocadocrème, zoetzure ui met luchtige cocktailsaus
Creekstone Black Angus rundercarpaccio à la Cipriani (Andrea’s specialiteit), dungesneden met bijpassend garnituur
Salade met blauwschimmel-schrobbelèrkaas, blauwe vijg, pecannoten en honing-mosterddressing *
Franse uiensoep, crouton gegratineerd met gruyère  *

 

HOOFDGERECHTEN
Ovengebakken kabeljauw, groene groenten, artisjokkenravioli en boter-saliesaus
Zeebaars in amandelkorst met venkel, puntpaprika, mousseline met geroosterde knoflook en choronsaus
Steak USA van de houtskoolgrill, knolselderij-appelcrème, paddenstoelen en lyonnaise aardappeltjes
r
avioli gevuld met ricotta & spinazie ‘alla Guardi’, tomatensaus, basilicum en Parmezaanse kaas *

 

DESSERTS
Crème brûlée van earl grey, stoofpeersorbet en aarde van chocolade
Cranberry-appelclafoutis, warm geserveerd met kaneelijs
Huisgebakken ‘Blondie’, yoghurtparfait met citrus en pepermunt
Cé Cheese: kaas van Brabantse boerderijen, noten-vijgenbrood, perenstroop en druiven (supplement € 2,50)
Koffie Complèt: Koffie (of thee) naar keuze met huisgemaakte zoete lekkernijen

 

* Onze vegetarische gerechten