DRIEGANGEN MENU € 36

Alles door onze chef en zijn keukenteam vers bereid, passend bij de tijd van het jaar.
Heeft u een speciaal dieet of een allergie, laat het ons gerust weten. Maak uw keuze uit onderstaande gerechten.

 

VOORGERECHTEN
Carpaccio ‘Central’ met parmezaan, truffelmayonaise en rucola **
Zalm, warm gerookt, met citrusgel, dilleolie en radijs
Dungesneden rode biet met tabouleh van bulgur en kerriecrème * / **

 

HOOFDGERECHTEN
Kalfsentrecote met polenta, sherrysaus, geroosterde gele bieten
en crème van bataat **
Zeebaars met oestersaus, gambaravioli en aubergine **
Gegrilde geitenkaas met polenta, geroosterde trostomaat, parmezaanschuim en bimi *

 

NAGERECHTEN
Chocolade lavacake, herfstbok, cheesecake-ijs en chocolade crumble **
Coupe ‘Central’ met selectie ambachtelijk roomijs van Gelateria Davide **
Stoofperenparfait met speculaascrumble, hangop en stoofpeergel **
Cé Cheese: kaas van Brabantse boerderijen, noten-vijgenbrood,
perenstroop en druiven (supplement € 2,50)
Café gourmand: Assortiment van heerlijke mignardises met naar keuze koffie of thee

 

* Onze vegetarische gerechten
** (Ook mogelijk als) glutenvrij gerecht

INFORMATIE/ RESERVEREN
Bel (073) 6 926 926 of boek alvast een tafeltje
via reserveren@ce-denbosch.nl & geniet nog meer @Cé!