Kerstdiner Dansant

Tweede Kerstdag

Aanvang 19. 30 uur – aperitief 18.30 uur

 

Dinerprijzen per couvert inclusief amuses:
4 gangen diner € 62,00 (voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht)
5 gangen diner € 67,50 (voorgerecht, soep, tussen-, hoofd- en nagerecht)

 

Per tafel geldt voor alle gasten hetzelfde aantal dinergangen.
Vegetarisch menu is op aanvraag beschikbaar.

AMUSES
Amuses van onze Chef Richard Mordang


VOORGERECHT

Coquille | Emulsie | Citrus | Zeekraal | Haringkuit

of

Steak Tartaar | Eigeel | Zuurdesem | Tapioca | Bospaddenstoel

 

SOEP

Cèpes | Knolselderij | Truffel | Bosui

of

Wildbouillon | Ravioli van pastinaak

 

TUSSENGERECHT

Tonijn | Avocado | Yuzu | Radijs | Komkommer | Soja | Sesam

of
Buikspek | Langoustine | Mango | Taugé | Hoisin | Quinoa

of

Kreeft | Cannelloni | Spinazie | Truffel (supplement €10,00)

 

HOOFDGERECHT

Snoekbaars | Ansjovis | Boerenkool | Pommes fondant | Schorseneer

of
Hert | Boterappeltjes | Rode kool | Ontbijtkoek | Mousseline van knolselderij | Chocolade

of

Rouleau van maishoender | Pistache | Mais | Kwartelei | Rode ui | Polenta

 

NAGERECHT

                Laat u zich verrassen door onze huispatissier Chai

of

Selectie van onze geaffineerde kazen | Kletzenbrood | Druif | Compote

INFORMATIE / RESERVEREN
Bel (073) 6 926 926 of stuur een mail naar info@hotel-central.nl
Wij helpen u graag!