Kerstdiner Dansant

Tweede Kerstdag

Aanvang 19. 30 uur – aperitief 18.30 uur

 

Dinerprijzen per couvert inclusief amuses:
4 gangen diner € 59,50 (voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht)
5 gangen diner € 65,00 (voorgerecht, soep, tussen-, hoofd- en nagerecht)

 

Per tafel geldt voor alle gasten hetzelfde aantal dinergangen.

AMUSES
Amuses van onze Chef Giancarlo Murgia


VOORGERECHT
Kreeft en gambatartaar, lauwwarme custard, passievruchttextuur
en knolselderijkrokant (toeslag € 5,00)
of
Zachte gegaarde eendenborst, eendenlever, knolselderij en portgelei

 

SOEP
Kreeftencrèmesoep met Hollandse garnaaltjes en basilicumschuim
of
Heldere wildbouillon, shiitake en kruidenflensje

 

TUSSENGERECHT
Licht gebakken zeetongfilet, rodebietenravioli, langoustineschuim en haringkuit

 

HOOFDGERECHT
Grietfilet, gerooktepaling-doperwtencrème, wortel, ansjovisparel, bimi en fregola
of
Gebraden tournedos, ganzenlevermousse, rodewijnjus met sjalotjes,
beukenzwammen en truffelgnocchi (toeslag 7,50)
of
Rouleau van fazant, rillette, cantharellen, pruimensaus,
groene kool en bataatmousseline

 

NAGERECHT
Zoete verwennerij van onze huispatissier Chai
of
Een scala aan bijzondere binnen- & buitenlandse kazen
met uiteenlopend garnituur (toeslag € 2,50)

INFORMATIE / RESERVEREN
Bel (073) 6 926 926 of stuur een mail naar info@hotel-central.nl
Wij helpen u graag!