Jazz in Duketown@Cé

In het Pinksterweekend, van 7 tot en met 10 juni 2019 , vindt de 46e editie van
Jazz in Duketown
 plaats, hét grootste, gratis toegankelijke openlucht
jazzfestival in Nederland.

 

Op verschillende podia in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch kunt u luisteren naar jazz en aanverwante muzieksoorten, zoals soul en funk gerelateerde jazz. Jazz in Duketown biedt een podium voor nieuwe talenten. En is daarom ook geschikt voor muziekliefhebbers van alle leeftijden.

JAZZY SOUNDS@CÉ

Iedere eerste vrijdag van de maand organiseren wij Jazzy Sounds@Cé in brasserie Cé. Ook tijdens Jazz in Duketown kunt u uiteraard komen genieten van fresh jazzy sounds, funky drinks and ‘soul’ food.

 

Dus kom zeker even binnenlopen tijdens Jazz in Duketown@Cé…!

INFORMATIE/ RESERVEREN
Bel (073) 6 926 926 of boek alvast een tafeltje
via reserveren@ce-denbosch.nl & geniet nog meer @Cé!

Vrijdag 7 juni 2019

18.30 – 22.15 uur

Optreden van Rebecca Lobry

Rebecca Lobry studeerde aan het conservatorium van Rotterdam, waar zij zich specialiseerde in het Latijns- Amerikaanse repertoire (Braziliaans en Cubaans), jazz en latin- jazz.

Zaterdag 8 juni 2019

19.30 – 23.15 uur

JAM sessie met Paul Poulissen

Paul Poulissen geldt als één van Nederlands beste en meest populaire entertainers. Paul werkt uitsluitend met professionele muzikanten, zoals Eric Timmermans, die ieder hun sporen reeds lang hebben verdiend.

Zondag 9 juni 2019

16.00 – 18.15 uur

Optreden van Kika Sprangers Quintet

De saxofoniste Kika Sprangers geldt als een van de grote Nederlandse jazztalenten. Onder meer met Anna Serierse (zang) en Koen Schalkwijk (piano) balanceert zij op het snijvlak van hedendaagse jazz met invloeden uit de popmuziek.

Zondag 9 juni 2019

20.00 – 22.15 uur

Optreden van Dominic J. Marshall Trio

De Engelse pianist, componist en beatmaker Dominic J. Marshall liet met zijn album ‘The Triolithicliet’ al horen waarom hij wordt gezien als een van de smaakmakers van de nieuwe generatie jazzmuzikanten. Moeiteloos mixt hij akoestische jazz met invloeden uit soul, hiphop en elektronische muziek.