bourgondisch borrelen in cé

Agenda

JAZZY SOUNDS@CÉ

 

Iedere 1e vrijdag van de maand jazzy sounds, funky drinks and ‘soul’ food.

november 2022

WK Borrel cé

vrijdag 25 november

Kom aanstaande vrijdag de wedstrijd Nederland - Ecuador kijken in onze brasserie op een groot scherm met dj!

16:00 uur - 20:00 uur

Margriet Winterfair

vrijdag 25 november t/m donderdag 1 december

Van 25 november t/m 1 december 2022 viert Margriet in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch het gezelligste winterfeest: Margriet Winterfair! Beleef het feestdagengevoel en kom cadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen.

Een regulier kaartje kost €15,95. Je kunt dit nog iets oppimpen door een speciaal ticket te kopen met een Bossche Bol + koffie erbij. Dan ben je €19,95 kwijt. Wil je helemaal genieten, kies dan voor een VIP arrangement.

DECEMBER 2022

Wintercircus PallassoVrijdag 16 december t/m zondag 8 januari

Wintercircus Pallasso het allerleukste en sfeervolste kerst en winter event van het jaar strijkt vanaf 16 December 2022 tm 1 januari 2023 neer voor een serie bruisende theater voorstellingen vol beleving op P2 bij het Sportiom exclusief in ’s-Hertogenbosch: The Magical Winter Edition!

Kerstmarkt 

zondag 18 december

De Kerstmarkt in Rosmalen vindt plaats in december. Een gezellige markt met muziek, diverse kraampjes en altijd een hoop gezelligheid. Natuurlijk zijn de winkels dan geopend en met de sfeervolle aankleding wordt het altijd een speciale dag.

HOLIDAY ON iCE 

DONDERDAG 22 DECEMBER T/M MAANDAG 26 DECEMBER

Deze keer zijn de artiesten niet alleen op het ijs te zien, maar zelfs boven het ijs! Met meer dan 300 oogverblindende kostuums, een sneeuwstorm, vuurwerk en het romantische verhaal kom je helemaal in kerstsferen. Pure schaatskunst wordt gecombineerd met de nieuwste technische mogelijkheden voor een middag of avond om nooit te vergeten!

INFORMATIE / RESERVEREN

Bel (073) 6 926 926 of boek alvast een tafel via reserveren@ce-denbosch.nl & geniet nog meer @Cé!