bourgondisch borrelen in cé

Agenda

JAZZY SOUNDS@CÉ

 

Iedere 1e vrijdag van de maand jazzy sounds, funky drinks and ‘soul’ food.

OKTOBER 2022

queering the economy

zaterdag 8 t/m zondag 30 oktober

Stichting Future of Work zoekt de verbinding tussen creatieve verbeeldingen van toekomstige innovaties en de praktijk van overmorgen. Elk jaar realiseert Future of Work een festival in de laatste week van oktober als culturele evenknie van de Den Bosch Data Week.

oktoberfest

 

vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober

Op de prachtige Parade onder de Sint-Janskathedraal zal een luxe, verwarmde Duits aangeklede hal komen te staan met transparant dak. Trek dus je mooiste lederhosen en dirndl aan voor het Oktoberfest in Den Bosch.

november 2022

D’n elfde van d’n elfde in Het Zomerpaleis

vrijdag 11 november

09:11 - 10:33 (ticketverkoop)
Het ontbijt met de Peer in Het Zomerpaleis komt er weer aan, start de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt in Het Zomerpaleis. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm en er is voor ieder wat wils. Er kan voor maximaal 8 personen gereserveerd worden per order dit in verband met de capaciteit van het restaurant. Mochten er dieetwensen of vragen zijn dan ontvangen we deze graag uiterlijk dinsdag 8 november per mail naar salesassistent@hotel-central.nl.
vanaf 11:11
Brasserie Cé is geopend voor een drankje met eventueel een Bossche Bol.
12:00 - 17:00
Brasserie Cé is geopend voor lunch..
17:00 - 19:00 & 19:00 - 21:00 (ticketverkoop)
Brasserie Cé is geopend voor diner, er is keuze tussen onze welbekende boerenkool met worst of heerlijke nasi met kipsaté. 
Er kan voor maximaal 8 personen gereserveerd worden per order dit in verband met de capaciteit van het restaurant. Mochten er dieetwensen of vragen zijn dan ontvangen we deze graag uiterlijk dinsdag 8 november per mail naar salesassistent@hotel-central.nl.

INFORMATIE / RESERVEREN

Bel (073) 6 926 926 of boek alvast een tafel via reserveren@ce-denbosch.nl & geniet nog meer @Cé!