bourgondisch borrelen in cé

Agenda

JAZZY SOUNDS@CÉ

 

Iedere 1e vrijdag van de maand jazzy sounds, funky drinks and ‘soul’ food.

mei 2023

jAzz in duketown

vrijdag 26 t/m zondag 28 mei

Locatie: Brasserie Cé

Dit jaar wordt alweer de 49e editie van Jazz in Duketown georganiseerd en het belooft weer een fantastisch evenement te worden. Wij zijn erg verheugd om te kunnen aankondigen dat onze brasserie wederom het podium zal zijn voor diverse artiesten. Gedurende het festival treden er verschillende jazzmuzikanten en-bands op bij ons. Klik op de knop hieronder om ons programma te zien. 

juni 2023

WIJNschatten van A.J. Rademaker 

Zondag 4 juni

Locatie: Penthouse dakterras
Tijdstip: van 14:00 uur tot 18:00 uur

Deze middag is de allerlaatste kans om de bijzondere wijnen van meneer A.J. Rademaker te proeven, dus mis het niet! Kom genieten van een middag vol heerlijke wijnen en culinaire hoogstandjes op een unieke locatie. Laat deze kans niet liggen, klik op de knop hieronder voor meer informatie.

wijnfestival 

vrijdag 2 t/m zondag 4 juni

Locatie: Parade


Een jaarlijks terugkerend evenement met een uitstraling die past bij de "Culinaire hoofdstad van het Zuiden". Een wijnontdekkingsreis langs de betere wijnspecialisten uit Den Bosch en omgeving.

opera op de parade 

donderdag 22 t/m zaterdag 24 juni

Locatie: Parade

Opera op de Parade keert dit jaar weer terug als driedaags festival! Zij presenteren maar liefst drie dagen opera en klassieke muziek van topniveau in hartje Den Bosch. Klik hieronder op de knop voor meer informatie. 

zomer borrel

vrijdag 30 juni

Locatie: Brasserie Cé


Op vrijdag 30 juni is het tijd voor onze zomerborrel! Kom van 17:00 tot 19:00 uur langs voor heerlijke cocktails en een DJ die leuke plaatjes draait. Mis het niet! Tot dan!
INFORMATIE / RESERVEREN

Bel (073) 6 926 926 of boek alvast een tafel via reserveren@ce-denbosch.nl & geniet nog meer @Cé!