bourgondisch borrelen in cé

Met een gezelschap genieten bij Brasserie Cé van onze heerlijke High Tea?

Wat is een High Tea eigenlijk? High tea is van oorsprong een Engels ritueel dat bestaat uit een uitgebreide selectie van thee, sandwiches, scones, cakes en koekjes. Het is een sociaal evenement dat meestal wordt gehouden in de middag, wat ook de reden is waarom het ook wel ‘middagthee’ wordt genoemd. High tea kan ook een speciale gelegenheid zijn, zoals een verjaardagsfeest, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid.

 

Er zijn verschillende manieren om high tea te drinken, afhankelijk van je budget en voorkeuren. Als je een klassieke high tea wilt hebben, dan kun je een traditioneel Engels theekransje kiezen, met een theepot, kopjes en schoteltjes. Je kunt ook kiezen voor verschillende soorten thee, zoals zwarte, groene, witte of oolong. En daarbij horen natuurlijk lekker belegde sandwiches met ei, komkommer, tonijn, jonge kaas, scones met jam, cake en andere zoete lekkernijen te serveren. Naast thee en koffie kun je natuurlijk ook denken aan witte wijn of een glas bubbels.

 

High tea drinken is een heerlijke manier om een speciale middag te delen met je dierbaren. Het is de perfecte manier om een leuke tijd samen te hebben, terwijl je geniet van de lekkerste gerechtjes en de beste thee (of koffie al je echt wilt…). Dus neem je vrienden en familie mee naar Brasserie Cé voor een heerlijke high tea!

 

Geniet van een heerlijke High Tea Brasserie Cé op een unieke locatie, midden in het centrum van Den Bosch met uitzicht over de Markt. We serveren alle klassieke onderdelen, maar wel met onze eigen (lokale) twist! En van tevoren of na afloop heb je alle tijd om te shoppen of de binnenstad te ontdekken. Blijven slapen, dat kan natuurlijk ook altijd, klik hier voor reserveringen met 5% direct boeking korting.

 

Zoek je een locatie voor een High Tea met een grotere groep?

Denk aan een zakelijke bijeenkomst of een vriendinnen of jaarclub uitje? Bij Golden Tulip Hotel centra en Brasserie Cé is er voldoende ruimte voor groepen om gezellig samen te zitten. Neem zeker contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Prijs per persoon: € 31,50
(inclusief onbeperkt thee)

De High Tea is alleen mogelijk op basis van reservering, je kunt tot 24 uur van te voren reserveren en annuleren. Bij een annulering binnen 24 uur van te voren, zijn we genoodzaakt 50% in rekening te brengen. Is er geen ruimte voor een high tea op de dag dat je wilt langskomen? Dan schuif je toch gezellig aan voor brunch, lunch, diner of borrel!

Bekijk het menu van onze huisgemaakte High Tea.

Informatie of reserveren

Bel (073) 6 926 926 of mail naar reserveren@ce-denbosch.nl.