Eten en Drinken in hartje den bosch

Green Key Keurmerk

De Green Key is hét internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. De Green Key betekent dat een onderneming substantieel meer aan milieubeleid doet dan de wet- en regelgeving verlangt. Zo stelt Green Key duidelijke richtlijnen op het gebied van duurzaam kantoorbeleid, gas-, water en energiebesparing, catering en het scheiden van afval.

 

Brasserie Cé streeft ernaar om een organisatie te zijn die maatschappelijk betrokken is. Wij voeren op alle afdelingen een duurzaam en maatschappelijk verantwoord beleid. Met ons behaalde Green Key certificering gaan we een stap verder dan normale wet-, en regelgeving vereist. Op onze manier willen wij graag een steentje bijdragen aan een goed milieu op een verantwoorde manier. Het Green Key certificaat is een bijzondere aanvulling op de service die Brasserie Cé graag aan haar gasten wil geven.

 

Voor 2022 hebben wij als focuspunt gekozen ‘NO WASTE’. Wij streven er actief naar om zo min mogelijk afval te produceren en op deze manier bij te dragen aan een gezondere planeet. Wist u dat u hier ook aan kan bijdragen door bijvoorbeeld van te voren reserveren voor ontbijt, lunch en/of diner?

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Green Key.

RESERVEREN
Bel (073) 6 926 926 of boek alvast een tafeltje
via reserveren@ce-denbosch.nl & geniet nog meer @Cé!