bourgondisch borrelen in cé

kerst en feestdagen 2024

kerstdagen

Kerstbrunch
1e en 2e kerstdag vanaf 12:30

Heb jij al plannen voor 1e of 2e kerstdag?
Kom gezellig bij ons langs voor een onvergetelijke Kerstbrunch in kerstsferen. Wij hebben een heerlijk feestelijk buffet voor je samengesteld, vol smakelijke gerechten om je kerstdag speciaal te maken. De kerstbrunch kost € 45.50 per persoon (kinderen 4-12 jaar € 22,75; 0-3 jaar gratis) en om je plaats te garanderen vragen we om een volledige aanbetaling van de kerstbrunch.

Tijdens onze feestelijke kerstbrunch bieden we speciale kinderopvang aan. Terwijl de volwassenen genieten van heerlijk eten, kunnen de kinderen onder begeleiding plezier beleven in een aparte ruimte. Ze kunnen spelen, films kijken, knutselen en wanneer ze willen, mogen ze ook aan tafel zitten om samen met de familie van de brunch te genieten.

Reserveren?
Reserveer snel, want de plekken zijn beperkt en kersttijd is bij uitstek de tijd om samen te zijn en te genieten van lekker eten. Reserveer via ons reserveringssysteem en kies voor kerstbrunch, vervolgens kies je de gewenste datum en begeleid het reserveringssysteem je door het proces. Reserveringen voor maximaal 10 personen kunnen online worden gemaakt. Voor groepen van 11 personen of meer, gelieve een e-mail te sturen naar zaalreserveringen@hotel-central.nl of te bellen naar 073-6.926.935.

kerstdiner
1e en 2e kerstdag vanaf 18:00

Heb jij al plannen voor 1e of 2e kerstdag?
Maak 1e of 2e Kerstdag extra bijzonder met ons heerlijke 3 of 4-gangen Kerstdiner! Het 3-gangen menu kost € 57,50 per persoon, bij het 4-gangen menu berekenen we een supplement voor het extra gekozen tussengerecht van het menu. Om je reservering te garanderen vragen we een volledige aanbetaling van het kerstdiner á € 57,50 per persoon. Het supplement voor het extra gekozen tussengerecht van het menu wordt op locatie voldaan.

Reserveren?
Reserveer snel, want de plekken zijn beperkt en kersttijd is bij uitstek de tijd om samen te zijn en te genieten van lekker eten. Reserveer via ons reserveringssysteem en kies voor kerstdiner, vervolgens kies je de gewenste datum en begeleid het reserveringssysteem je door het proces. Reserveringen voor maximaal 10 personen kunnen online worden gemaakt. Voor groepen van 11 personen of meer, gelieve een e-mail te sturen naar zaalreserveringen@hotel-central.nl of te bellen naar 073-6.926.935.

oUD EN NIEUW

oUDJAARSDAG
dinsdag 31 december

Onze brasserie is na 17:00 uur alleen nog geopend voor hotelgasten. Ook sluit de keuken om 20:30 uur en kan er ook geen gebruik meer worden gemaakt van roomservice.

NIEUWJAARSDAG
woensdag 1 JANUARI

Vanaf 16:00 uur ben je weer van harte welkom in onze brasserie.

INFORMATIE / RESERVEREN

Bel (073) 6 926 926 of boek alvast een tafel via reserveren@ce-denbosch.nl & geniet nog meer @Cé!